KOMITMEN KAMI KEPADA ANDA

Kami komited memberikan perkhidmatan berkualiti dan sepenuh perhatian terhadap pelanggan kami.

Lagendaryhartanah.com menawarkan perkhidmatan, kemahiran dan kepakaran dalam rundingan hartanah. Kami turut membantu dalam urusan khidmat nasihat berkaitan harga pasaran semasa, urusan pinjaman, khidmat peguam, ingin menjual, membeli atau menyewakan hartanah dan apa sahaja yang berkaitan persoalan hartanah.

1. URUSAN JUAL BELI SEWA HARTANAH

Melancarkan urusan jual beli dan sewa hartanah dari pengalaman serta pengetahuan berkenaan dokumen yang diperlukan dan memastikan setiap proses dari mula sehingga selesai proses selesai.

2. URUSAN PEGUAM / DOKUMEN HARTANAH

Melancarkan pindah milik nama dan memastikan bahawa pihak penjual, pembeli dan rumah yang dijual bebas daripada apa-apa perkara yang boleh menghalang transaksi jual beli rumah.

3. URUSAN PINJAMAN BANK / KERAJAAN

Menyenaraikan dokumen yang diperlukan untuk melancarkan proses permohonan pinjaman/pembiayaan perumahan tersebut kepada pelanggan dengan informasi yang lengkap.

4. SEMAK KELAYAKAN PINJAMAN PERUMAHAN

Nak beli rumah? Nanti dulu! Semak kelayakan pinjaman perumahan anda bersama kami dan elakkan risiko daripada wang booking anda akan hangus tanpa kaji selidik.

5. SEMAK HARGA TERKINI PASARAN HARTANAH

PERCUMA periksa harga pasaran rumah mengikut nilai pasaran terkini. Ini adalah kerana kesilapan jualan harga akan menyebabkan samaada pemilik akan kerugian masa atau kerugian nilai jualan.

6. NASIHAT BERKENAAN JUAL BELI HARTANAH

Memberi panduan kepada pemilik hartanah berkaitan nilai pasaran, khidmat nasihat pelaburan / pengurusan hartanah kepada pembeli serta prosedur jual-beli hartanah.